Čalúnené kreslo Milo

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Kreslo zo sedacej zostavy Milo s praktickými podrúčkami

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • hnedá hnedá hnedá
  • hnedá/béžová hnedá/béžová hnedá/...

218 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Kreslo je určené k sedacej zostave Milo. Je vyrobené vo viacerých farebných prevedeniach, ktoré sú vhodné do každého interiéru. Kreslo je čalúnené kvalitnou poťahovou látkou šenil. Korpus je čalúnený šenilom Berlín a sedenie je čalúnené šenilom Savana. V ponuke máme béžovohnedé a tmavobéžové prevedenie, ktoré majú dostupnosť 2-4 týždne. Pri tomto modele Vám ponúkame aj individuálne objednávky z priloženého vzorkovníka. V prípade individuálnych objednávok sa mení dodacia lehota na 6-8 týždňov. Požadovanú farbu uveďte pri objednávke do poznámky. Tento model je postavený na nízkych nôžkach. Obsahuje praktické podrúčky, ktoré poskytujú dostatok pohodlia počas sedenia.

Vlastnosti

Hĺbka 78 cm
Šírka 79 cm
Výška 85 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kreslo má moderný vzhľad a je možné ho kombinovať aj s ďalšími modernými prvkami. Sedenie na kresle spríjemňujú pružiny i príjemný poťahový materiál.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Hmotnosť 29 kg
Čalúnenie šenil
Konštrukcia masív
Nôžky drevo
Výplň kresla bonelové pružiny

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Čalúnené kreslo Milo

Čalúnené kreslo Milo

Kreslo zo sedacej zostavy Milo s praktickými podrúčkami

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...