Celočalúnená sedacia súprava Buton

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Rohová sedacia súprava s nastaviteľnými opierkami hlavy

Viac detailov

Vyberte si variantu

1 299 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Sedacia súprava Buton P je vyrobená z drevenej konštrukcie, ktorá je celočalúnená poťahovou látkou alebo ekokožou.  Pri objednávaní si okrem farby môžete vybrať aj ľavé alebo pravé prevedenie. Tento model obsahuje polohovateľné opierky, ktoré zabezpečujú pohodlné opretie chrbta a hlavy. Sedačka Buton je vyrobená v nemeckej kvalite.
Verzia Buton R je  s rozkladom, čím vzniká priestor na príležitostné spanie s veľkosťou 127x196 cm, rozkladá sa systémom AUTOMAT. Má úložný priestor v otomanovej časti. Svojím užívateľom poskytuje príjemné sedenie v kombinácií pružina falista + purpena s výškou sedu 40 cm a hĺbkou sedu 59 cm.
Rozmery (ŠxHxV): 275x225x71/85 cm,  výška spodného priestoru od podlahy: 9 cm.
Ponúkame vám možnosť objednať si sedačku v 5 ďalších farebných prevedeniach látky Orinoco alebo v 7 farebných prevedeniach ekokože Soft podľa vzorkovníka. Cena sedačky na individuálnu objednávku - je verzia s rozkladom a úložným priestorom  a pevná verzia bez úložného priestoru BUTON P. Doba dodania 6-8 týždňov.

Vlastnosti

Hĺbka 225 cm
Šírka 275 cm
Výška 71/85 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Moderný dizajn sedačky zapadne do menších i priestrannejších obývačiek. Tento typ sedačky je jednoducho kombinovateľný aj s ďalším moderným nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Hmotnosť 163 kg
Rohové prevedenie áno
Možnosť rozkladania nie
Konštrukcia masív
Nôžky kov
Obsahuje vankúše nie
Nastavenie opierok áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Celočalúnená sedacia súprava Buton

Celočalúnená sedacia súprava Buton

Rohová sedacia súprava s nastaviteľnými opierkami hlavy