Dvojkreslo Cuba

Doručenie: 1-4 týždne

Jednoduché dvojkreslo vhodné do domácností aj barov

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • hnedá hnedá hnedá
  • ekokoža oranžová ekokoža oranžová ekokož...
  • červená červená červená

149 €

Popis

Ponúkame vám jednoduché dvojkreslo vhodné ako do domácností, tak aj do reštauračných zariadení. Vďaka svojmu dizajnu sa hodí ku akémukoľvek modernému nábytku. Jeho výhodou je aj vysoké operadlo, ktoré zabezpečí komfortné sedenie. Na výber máte z 2 farebných odtieňov látky mikrofáza (hnedá, červená) alebo z 3 farebných odtieňov ekokože (béžová, oranžová, čierna). Dodacia doba 1-4 týždne. 

Možnosť objednať dvojkreslo CUBA aj v: mikrofáze za cenu 149 Eur ekokoži alebo v látke Lava v cene 169 Eur, cena v látke Savana alebo v látke Soro 159 Eur a v látke Kronos 159 Eur.

 Dodacia lehota 6-8 týždňov.

Rozmery (ŠxHxV): 124x60x77 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Šírka 124 cm
Výška 77 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kreslo má jednoduché dizajnové i materiálové prevedenie. Je vhodné do moderných domácností i komerčných priestorov. Poťahový materiál je príjemný na dotyk a konštrukcia kresla je dostatočne pevná.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Na čistenie ekokože postačí mikrofázová utierka s teplou vodou. Pri čistení by sa nemali používať agresívne prípravky. Pri väčšom znečistení je možné použiť bežný čistiaci prostriedok – saponát, mydlo alebo špeciálne prostriedky na čistenie ekokože. Pri čistení vodou treba dávať pozor, aby sa materiál nepremočil. Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Hmotnosť 22 kg
Čalúnenie poťahová látka
Konštrukcia drevotriesková doska

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Dvojkreslo Cuba

Dvojkreslo Cuba

Jednoduché dvojkreslo vhodné do domácností aj barov

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...