POHOVKA EMU

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Rozkladacia pohovka EMU v sivej farbe s možnosťou rozloženia.Plocha na spanie ŠxD: 140x180 cm. Pohovka je vhodná na každonenné spanie.

Viac detailov

Vyberte si variantu

389 €

Popis

Pohovka Emu je vyrobená v modernom dizajne, ktorý je vhodný do obývacej aj študentskej izby. Je zhotovená v sivej farbe, ktorá je doplnená vzorovanými vankúšmi. Sivé farebné prevedenie je vhodné ku každému odtieňu interiéru. Pohovka je rozkladacia a preto je možné ju využiť aj na príležitostné spanie. Plocha na spanie po rozložení má rozmery 140x185 cm. Obsahuje úložný priestor. Pohovka sa dodáva s tromi vankúšmi. Pri objednávaní si môžete vybrať pravé alebo ľavé prevedenie pohovky. Svojím užívateľom poskytuje príjemné sedenie, ktorého jadro tvorí purpena s výškou sedu 39,5 cm a hĺbkou sedu 70 cm. Rozmery ŠxHxV: 197x78x75 cm. Váha pohovky je 80kg.

Vlastnosti

Hĺbka 75 cm
Šírka 197 cm
Výška 78 cm
Vhodná miestnosť obývačka, detská izba, spálňa, predsieň, kancelária, vhodný nábytok pre chaty, penzióny, hotely
Typ nábytku pohovka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Pohovka má moderný dizajn. Je vhodná do detských izieb i do menších obývačiek či kancelárií.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania demont
Úložný priestor áno
Možnosť rozkladania áno
Farba alova sivá 36/vankúše vzor B103
Čalúnenie poťahová látka
Plocha po rozložení 140x185 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

POHOVKA EMU

POHOVKA EMU

Rozkladacia pohovka EMU v sivej farbe s možnosťou rozloženia.Plocha na spanie ŠxD: 140x180 cm. Pohovka je vhodná na každonenné spanie.