Matrac Arabela Hard 1+1 zadarmo

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Akcia 1 + 1 zdarma - pri zakúpení tohto matraca dostanete druhý matrac zadarmo

(akcia platí len do vypredania zásob)

Viac detailov

Vyberte si variantu

836 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Ortopedická certifikovaná konštrukcia s elastickým jadrom s aktívnymi taštičkovými pružinami Pocket, zhotovenými z ocele vysokej akosti. Pružinové jadro spolu so systémom AirForce zaistí maximálne prevzdušnenie.

Pena Flexifoam® (strana soft). Pružná, odolná a priedušná pena strednej tuhosti pod ochrannou známkou našej spoločnosti.  Dokonalá priedušnosť vďaka vetracím kanálikom v troch osiach (technológia Airforce).

Hybridná pena. Stredná časť je tvorená doskou z unikátnej z hybridnej peny. Jedná sa o veľmi odolný materiál zvyšujúci odrazovú pružnosť, vzdušnosť a pocitovú pevnosť matraca. Zaisťuje optimálnu klímu, čím napomáha predchádzať poteniu. 

Pocket - Pružinové jadro konštruované do 7 anatomických zón, podopiera a kopíruje telo v každej polohe. Robustný penový rám na stabilitu konštrukcie a pohodlné vstávanie.

Kokosová doska. Izolačná a roznášacia vrstva výšky 1 cm (strana hard) a 0,5cm (strana soft) z lisovaného kokosového vlákna (100 %) dáva matracu tuhosť a odolnosť.

Poťah Wellnes (60 °C). Dizajnovo prepracovaný poťah s funkciou odvodu statického náboja pre hlboký spánok. Je veľmi jemný a vďaka originálnemu prešitiu dobre drží tvar.

Možnosť zakúpiť aj v atypických rozmeroch. 

Vlastnosti

Materiál kombinácia taštičkových pružín a peny Flexifoam
Výška 24 cm
Typ nábytku matrac
Nosnosť 150 kg
Prateľný poťah 60°C
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac Arabela Hard 1+1 zadarmo

Matrac Arabela Hard 1+1 zadarmo

Akcia 1 + 1 zdarma - pri zakúpení tohto matraca dostanete druhý matrac zadarmo

(akcia platí len do vypredania zásob)