Stolička z masívu KT109 Zväčšiť

Stolička z masívu KT109

Doručenie: 4-6 týždňov

Stolička z masívneho borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

77 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Stolička, vyrobená z borovice, okamžite rozžiari každú detskú izbu. Stolička je vhodná aj do kuchyne alebo jedálne ku masívnemu stolu. Stolička očarí tiež svojou vôňou prírodného dreva a pevnou konštrukciou. Stolička má širší sedák a operadlo zložené z tenkých pásikov dreva. Keďže je sedák rovný drevený, je výhodou keď si dokúpite mäkký podsedák. Každá správna gazdinká ocení minimálnu údržbu tohto materiálu a tiež antistatické vlastnosti. Stačí ak stoličku občas pretriete. Stoličku Vám môžeme dodať bez morenia dreva v nelakovanom alebo lakovanom stave. Stolička má vtedy prirodzený borovicový odtieň. Namorenie vo farbách šedej, jelša, orech a dub je samozrejmosťou. Stolička je ošetrená lakom, ktorý ochráni masív a zvýrazní štruktúru dreva.

Vlastnosti

Materiál masív
Šírka 40 cm
Výška 89 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť jedáleň, kuchyňa
Typ nábytku jedálenská stolička
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stolička je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné, má antistatické účinky a vonia. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Výška sedáka 46 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Stolička z masívu KT109

Stolička z masívu KT109

Stolička z masívneho borovicového dreva.