Borovicová polica PK111

Doručenie: 4-6 týždňov

Nástenná polica z borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

40 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto polica, vyrobená z prírodného borovicového dreva - masívu, má tri oddelené priestor. Tri poličky slúžia na odkladanie rôznych dekoračných predmetov, kníh alebo kvetín. Svojim prevedením a vzhľadom je veľmi vhodná aj do interiérov chalúp, penziónov a pod. Masív je charakteristický svojim svetlým sfarbením, preto Vám ju vieme namoriť aj vo farbe šedej, jelša, orech a dub. Policu je možné objednať aj bez morenia v surovom stave alebo lakovanom. Vtedy je povrch police ošetrený lakom, ktorý má ochrannú funkciu a zvýrazňuje textúru dreva - estetická stránka. Polica je široká 60 cm. Jej výška je 68 cm a hĺbka police je 19 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 19 cm
Materiál masív
Šírka 60 cm
Výška 68 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku PC stolík
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Polica je masívna. Jej výhodou je, že si pri objednávaní môžete objednať rôzne morenia dreva. Jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala jednoducho skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 6 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Borovicová polica PK111

Borovicová polica PK111

Nástenná polica z borovicového dreva.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...