Dlhá posteľ z borovice SANDEMO

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Nižšia manželská posteľ vyrobená z borovice s dĺžkou až 220 cm

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • prírodné prírodné prírodné
  • biele biele biele
  • orech orech orech
  • palisander palisander palisa...

461 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Manželskú posteľ vyrobil výrobca z borovicového dreva. Masívne borovicové drevo je veľmi pevné. Posteľ vám môžeme dodať vo viacerých odtieňoch - orech, dub, jelša, palisander, biele alebo prírodné morenie. Rozmery postele sú dlhšie - 90x220, 120x220, 140x220, 160x220, 180x220, 200x220 cm. Posteľ nemá matrac ani úložný priestor. V posteli sa nachádza laťkový rošt STELLA LONG. Laťky na rošte majú hrúbku 2 cm. Bočné dosky postele majú hrúbku 2,5 cm. Hrúbka horizontálnych dosiek je 2,5 cm. Celková dĺžka postele je 237 cm. Šírka postele je o 5,5 cm väčšia ako základný rozmer postele. Posteľ je vysoká 25 cm. Výška zadného čela je 57 cm. Bočná a horizontálna doska sú vzdialené od podlahy 8 cm. Rám od podlahy má vzdialenosť 15,5 cm..

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 25 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku manželská posteľ
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Manželská posteľ je zhotovená z masívneho dreva. Tento materiál zaručuje dlhú životnosť nábytku a zdravotnú nezávadnosť. Posteľ má jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Celková dĺžka postele 237 cm
Úložný priestor nie
Obsahuje rošt áno
Obsahuje matrac nie
Výška zadného čela 57 cm
Celková šírka postele šírka matraca + 5,5 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Dlhá posteľ z borovice SANDEMO

Dlhá posteľ z borovice SANDEMO

Nižšia manželská posteľ vyrobená z borovice s dĺžkou až 220 cm