Drevená užšia vitrína z masívu KW117 Zväčšiť

Drevená užšia vitrína z masívu KW117

Doručenie: 4-6 týždňov

Jednoduchá vitrína z prírodného dreva - borovice.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • ORECH ORECH ORECH
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • DUB DUB DUB
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

392 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto vitrína je jednoduchšia. Aj tak má dostatok úložného priestoru. Svedčia o tom, štyri priestranné poličky vo vrchnej časti, ktoré sú za presklennými dverami. Dvere sa otvárajú doprava. V spodnej časti má vitrína tri veľké zásuvky. Stojí na drevených podstavcoch. Na zásuvkách i dvierkach sa nachádzajú úchytky z dreva a majú guľatý tvar. Masív, z ktorého je vitrína vyrobená je kvalitný a má dlhú životnosť. Má aj antistatické účinky a preto nie je údržba vitríny zložitá. Stačí, ak ju občas umyjete vlhkou handrou a bežným čistiacim prostriedkom. Podľa vašich požiadaviek vám ju namoríme aj v odtieni moridla šedá, jelša, orech a dub. Vitrína je ošetrená vrstvou laku. Dodáva sa aj bez morenia a v tomto prípade je nelakovaná alebo lakovaná (lak priehľadný). Plní estetickú i ochrannú funkciu. Výška vitríny je 190 cm a šírka je 60 cm. Hĺbka tejto vitríny je 40 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 40 cm
Materiál masív
Šírka 60 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku vitrína
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Vitrína je vyrobená z masívneho dreva. Pri objednávaní je možné objednať tento nábytok vo viacerých moreniach dreva. Je možné ju skombinovať aj s ďalším nábytkom a vytvoriť tak jednotný komplet do domácnosti.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 38 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená užšia vitrína z masívu KW117

Drevená užšia vitrína z masívu KW117

Jednoduchá vitrína z prírodného dreva - borovice.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...