Drevená vitrína z masívu KW113 Zväčšiť

Drevená vitrína z masívu KW113

Doručenie: 4-6 týždňov

Vitrína z masívu s úložným priestorom otvoreným i uzatvoreným.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

358 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Vitrína je užšieho typu. Vo vrchnej časti sú presklené dvierka s okrasne orezávaným rámom vo vrchnej časti. V strede je otvorený priestor, ktorý môže slúžiť ako polička a tiež je vhodný na umiestnenie dekorácií alebo kníh. V spodnej časti je skrinka s drevenými dvierkami a aj zásuvkou ktorá sa otvára na kovových pojazdoch. Na dvierkach a zásuvkách sú úchytky guľatého tvaru. Sú taktiež vyrobené z dreva. Táto vitrína určite zapadne do každej domácnosti. Vitrínu môžete kombinovať s ďalšími masívnymi prvkami a tak si vytvoriť komplet do jedálne alebo do obývačky. Prírodné drevo je obľúbené hlavne vďaka tomu že je pevné a dlho vydrží. Má antistatické účinky. Dokonca si nevyžaduje veľkú starostlivosť a výborne vyzerá. Vašu vitrínu môžeme namoriť vo farbách šedá, jelša, orech a dub. Dodáva sa aj bez morenia dreva v surovom stave nelakované alebo lakované. V tom prípade je ošetrená vrstvou priehľadného laku, ktorý vitrínu chráni a zvýrazňuje štruktúru dreva. Vitrína je vysoká 190 cm. Jej šírka je 50 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 50 cm
Materiál masív
Šírka 50 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku vitrína
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Vitrína je vyrobená z masívneho dreva. Pri objednávaní je možné objednať tento nábytok vo viacerých moreniach dreva. Je možné ju skombinovať aj s ďalším nábytkom a vytvoriť tak jednotný komplet do domácnosti.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 38 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená vitrína z masívu KW113

Drevená vitrína z masívu KW113

Vitrína z masívu s úložným priestorom otvoreným i uzatvoreným.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...