Jednolôžkové postele 

na stránke
Zobrazených je 1 - 15 z 62 položiek
Zobrazených je 1 - 15 z 62 položiek

Popis kategórie

Kvalitná posteľ je základ dobrého spánku a v našej ponuke si určite nebudete mať problém vybrať, posteľ akú potrebujete. Máme masívne drevené postele, čalúnené, kovové, aj lacné postele. Výrobcovia našich postelí dbajú na kvalitu, moderný dizajn a dobrú cenu, preto si všetci už dlhú dobu držia miesto na našom trhu.
  • Jednolôžkové postele vám ponúkame v rôznych rozmeroch. Môžete si vybrať najčastejšie kupované postele v rozmere 90x200 cm, alebo si môžete zvoliť aj väčšie rozmery 100x200 a a 120x200 cm.
  • Masívne jednolôžkové postele sú zdravotne nezávadné a nevylučujú žiadne chemické prvky, ako napríklad drevotrieskový materiál. Tieto postele sú zhotovené z tuzemských drevín, napríklad breza, borovica alebo dub či buk.
  • Medzi lacnejšie typy postelí patria drevotrieskové, alebo čalúnené jednolôžka. Tieto majú menšiu nosnosť ale ocenia ich zákazníci, ktorí chcú ušetriť.
  • Postele sú vyrábané s úložným priestorom i bez neho. V tejto kategórii nájdete aj postele na nôžkach, pod ktoré si môžete zakúpiť šikovné zásuvky. Tieto zásuvky tiež nájdete v našom e-shope a ich kúpou si môžete rozšíriť odkladací priestor.