Komoda z masívu KD122 Zväčšiť

Komoda z masívu KD122

Doručenie: 4-6 týždňov

Praktická komoda vyrobená z prírodného dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

355 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Komoda celá z borovicového masívu a jej povrch si môžete objednať v surovom nelakovanom stave alebo lakované, kde je povrch chránený bezfarebnou vrstvou laku. Ten zaručuje zvýraznenie textúry dreva. Komoda môže byť tiež morená šedým, jelšovým, orechovým alebo dubovým odtieňom. Na ľavej a pravej strane komody sa nachádza úložný priestor chránený dvierkami. V strede sú štyri zásuvky. Zásuvky sa vysúvajú na kovových drážkach. Majú drevené úchyty. Dvierka komody sú okrasne vyrezávané. Úložný priestor komody môžete využiť na odkladanie rôznych vecí do domácnosti. Môžete si sem uložiť prádlo, dokumenty i drobnú elektroniku.

Masívne drevo je charakteristické odolnosťou a antistatickými účinkami. Preto je údržba takejto komody veľmi jednoduchá. Občas je potrebné komodu umyť vlhkou handrou s bežným čistiacim prostriedkom.

Vlastnosti

Hĺbka 47 cm
Materiál masív
Šírka 118 cm
Výška 78 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku komoda
Počet zásuviek 4
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vyrobená z masívu. Pri objednávaní je možné objednať komodu v rôznych moreniach dreva. Je možné komodu skombinovať aj s ďalším nábytkom do domácnosti.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 26 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Komoda z masívu KD122

Komoda z masívu KD122

Praktická komoda vyrobená z prírodného dreva.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...