Latexový matrac s kokosovu doskou Zeus lux L/Z

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Vysokokvalitný matrac s latexovým jadrom a kokosovou doskou

Viac detailov

Vyberte si variantu

360 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac Zeus Lux je vyrobený z vysokokvalitného latexového materiálu o výške 12,5 cm so siedmimi zónami tvrdosti, ktoré počas spánku zabezpečujú optimálne ortopedické rozloženie váhy tela a tým umožňujú ideálnu polohu počas spánku. Latexové jadro je obojstrane obložené kokosovu dosku. Doska z kokosu je prírodný materiál veľmi obľúbený pri výrobe matracov kvôli svojej pevnosti, dlhej životnosti, ale hlavne kvôli tomu, že zabraňuje podobne ako latex vzniku a zadržiavaniu baktérií a mikroorganizmov. Preto je tento druh matraca vhodný pre alergikov. 

Cena je uvedená za matrac s poťahom LETNÝ/ZIMNÝ. 

Pri záujme o iný poťah nás kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Poťahy:

Letný a zimný - z poťahovej látky (38% polyester, 25% bavlna, 37% polypropylen), na jednej strane je prešívaná antialergická vlna 80 g/m2, ktorá poskytuje zdravú klimu v letnom spánku a z druhej strany je prešívaná vlna 520 g/m2, poskytujúca príjemné teplo.

Aloe Vera - zloženie materiál  (35% bavlna, 65% polyester s lístkami aloe vera extraktu) antialergická vlna je prešívaná z oboch strán 400 g/m2. Poťah ma zips, ktorý je možné prať až do 60C. Vlastnosti: vyživuje pokožku, má hydratačné, antibakteriálne a regeneračné účinky, podporuje krvný obeh.  

Silver Active - zloženie materiálu (33% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 64% polyester, 2% bavlna, 1% strieborná niť) antialergická vlna prešívaná na oboch stranách 400g /m2 . Poťah má zips, možné prať až do teploty 60C. Vlastnosti: má omnoho lepšiu vlhkosť než tradičná bavlna, jednotnú štruktúru vlákna je obtiažne znečistiť , strieborná niť akumuluje výboje statickej elektriny, má antibakteriálne vlastnosti.

Vlastnosti

Materiál kokosová doska
Šírka 80-180 cm
Výška 18 cm
Vhodná miestnosť spálňa, detská izba, izby v hoteloch a penziónoch
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Spôsob dodania v jednom kuse
Dĺžka 200 cm
Nosnosť 130 kg
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah na výber z viacerých variant
Typ matraca latexový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Latexový matrac s kokosovu doskou  Zeus lux L/Z

Latexový matrac s kokosovu doskou Zeus lux L/Z

Vysokokvalitný matrac s latexovým jadrom a kokosovou doskou