Masívna detská stolička AD220 Zväčšiť

Masívna detská stolička AD220

AD 220

Doručenie: 4-6 týždňov

Praktická, multifunkčná detská stolička z bukového masívu.

Viac detailov

66 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Praktická detská stolička je vhodná do každej domácnosti s malým dieťaťom, stolička je vhodná pre drobné deti. Vďaka svojmu dizajnu je úplne bezpečná. Skladá sa zo sedacej časti spolu s opierkou na chrbát a ruky, vpredu sa nachádza menší pultík. Stolička má taktiež aj priečku na nohy. Je vyrobená z kvalitného prírodného materiálu - bukového dreva. Drevo nie je morené a preto je zabezpečená zdravotná nezávadnosť. Konštrukcia stoličky je pevná. Nehrozí, že by sa nejaké časti oddelili a spôsobili poranenie dieťaťu.

Vlastnosti

Hĺbka 44 cm
Materiál masív
Šírka 47 cm
Výška 90 cm
Typ dreva buk
Vhodná miestnosť detská izba
Typ nábytku detská stolička
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Praktická stolička je vhodná do každej domácnosti s malým dieťaťom, je vhodná pre drobné deti. Vďaka svojmu dizajnu je úplne bezpečná. Je vyrobená z kvalitného prírodného materiálu - borovicového dreva.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Masívna detská stolička AD220

Masívna detská stolička AD220

Praktická, multifunkčná detská stolička z bukového masívu.