Masívna skriňa KD155 Zväčšiť

Masívna skriňa KD155

Doručenie: 4-6 týždňov

Kombinovaná skriňa z masívneho dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

344 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Kombinovaná skriňa je vyrobená z prírodného borovicového dreva. Je z rady veľkých komôd. Vo vrchnej časti je veľká skrinka a v spodnej časti sú dve zásuvky. Na dvierkach skrine aj na zásuvkách sú úchytky vyrobené z dreva a majú guľatý tvar. Skriňa stojí na okrúhlych nohách menších rozmerov. Komodu vám môžeme dodať v surovom stave nelakované, natural lakované alebo v odtieňoch - jelša, orech, dub, šedá. Údržba skrine je jednoduchá, pretože je vyrobená z prírodného antistatického masívneho dreva. Stačí ak sa občas umyje vlhkou handrou a bežným čistiacim prostriedkom. Pri kúpe by ste mali zvážiť umiestnenie skrine a či sa hodí do celkového dizajnu domácnosti. Obsahuje dostatok úložného priestoru a preto do nej môžete uskladňovať prádlo, dokumenty či menšiu elektroniku.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál masív
Šírka 85 cm
Výška 125 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku skriňa
Počet zásuviek 2
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vhodná do viacerých miestností v dome. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva a jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala jednoducho skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 26 kg
Počet dverí 2
Typ dverí dvojkrídlové

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Masívna skriňa KD155

Masívna skriňa KD155

Kombinovaná skriňa z masívneho dreva.