Stolík do obývačky z masívu ST116 Zväčšiť

Stolík do obývačky z masívu ST116

Doručenie: 4-6 týždňov

Dlhý stolík z masívneho borovicového dreva do obývacej izby.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

284 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Stolík do obývačky je z masívu - borovice. Nábytok z prírodného borovicového dreva je veľmi pevný a má dlhú životnosť. Povrch stolíka je ošetrený lakom, ktorý má antistatické účinky. Preto nie je údržba stolíka náročná. Stačí ho pretrieť prachovkou. Po dlhodobom používaní môžete stolík prebrúsiť, namoriť alebo nalakovať. To by ste pri drevotrieskovom materiály nemohli urobiť. Po takejto údržbe bude stolík ako nový a vy nemusíte kupovať nový stolík. Stolík je možné objednať aj v surovom nelakovanom stave. Stolík je vysoký 40 cm a jeho dĺžka je 120 cm. Stojí na hranatých nohách. Hrany stolíka sú ostré. Stolík neobsahuje odkladaciu dosku. Môžete si ho skombinovať s ďalšími prvkami z masívneho dreva. Tak si vytvoríte pekný komplet do pracovne alebo do obývačky.


Vlastnosti

Hĺbka 60 cm
Materiál masív
Šírka 120 cm
Výška 40 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku konferenčný stolík
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Konferenčný stolík je vyrobený z masívneho dreva. Pri objednávke si môžete zvoliť morenie dreva. Dizajn je navrhnutý tak, aby sa stolík hodil do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 25 kg
Tvar obdĺžnik

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Stolík do obývačky z masívu ST116

Stolík do obývačky z masívu ST116

Dlhý stolík z masívneho borovicového dreva do obývacej izby.