Šatníkové skrine 

na stránke
Zobrazených je 1 - 15 z 117 položiek
Zobrazených je 1 - 15 z 117 položiek

Popis kategórie

Šatníkové skrine sú vhodnou náhradou za vstavané skrine. V našej ponuke môžete nájsť rôzne druhy šatníkových skríň. Výrobcovia ponúkajú rôzne typy i farebné prevedenia týchto skríň. Preto je veľmi dôležité aby ste správne zvolili typ a dizajn skrine do vašej domácnosti. Šatníkové skrine sa vyznačujú niekoľkými výnimočnými vlastnosťami a schopnosťami.
  • Ak si zakúpite širšiu šatníkovú skriňu do domácnosti, tak ušetríte odkladací priestor v iných častiach domu. Ak si umiestnite takúto skriňu do spálne či širokej predsiene alebo chodby, tak nebudete musieť uschovávať veci v inej časti a môžete si tak užiť priestor v miestnostiach. Je to jednoduché odľahčenie iných miestností.
  • Šatníkové skrine obsahujú dostatočne veľký priestor na umiestňovanie vecí. Máte v nich dokonalý prehľad o svojich veciach. Šatníkové skrine majú zvyčajne dva základné priestory – police, vešiakovú časť. Tieto dve časti môžu byť ešte doplnené o tretí segment – zásuvky. K niektorým typom šatníkových skríň je možné doobjednať aj nadstavce. Tie môžu slúžiť na sezónne oblečenie či iné predmety, ktoré potrebujete umiestniť.
  • Šatníkové skrine sú cenovo dostupnejšie ako šatníky alebo vstavané skrine. Pri ich výbere si môžete zvoliť rôzne farebné odtiene. K dispozícii sú prírodné farby i ďalšie moderné variácie a kombinácie. Šatníkové skrine sú zhotovené najčastejšie z laminovanej alebo dýhovanej drevotriesky. Niektoré skrine sú vyrobené aj z masívneho dreva, ktoré je charakteristické pevnosťou a dlhou životnosťou.
  • Na trhu sú taktiež žiadané šatníkové skrine so zrkadlom. To nahrádza potrebu ďalšieho prvku nábytku v domácnosti – samostatné zrkadlo.
  • Šatníkové skrine majú rôzne rozmery. Dôkladne si zvážte aké rozmery by mala mať šatníková skriňa umiestnená vo vašej domácnosti. Aby sa nestalo, že skriňa bude príliš vysoká alebo príliš široká.