Sklenené stolíky 

Zobrazených je 1 - 3 z 3 položiek
Zobrazených je 1 - 3 z 3 položiek

Popis kategórie

Sklo je veľmi moderný a ľahký materiál. Sklo dokáže s priestorom spraviť skutočné zázraky. Preto sa dnes čoraz viac používa pri zariaďovaní domácnosti. Rôzne stolíky nie sú výnimkou a keďže sú tieto stolíky veľmi populárne, nájdete ich aj v našom e-shope.
  • Sklenené konferenčné stolíky sa vyrábajú v rôznych vyhotoveniach a majú rozmanitý štýlový dizajn. Sklo môžete vhodne skombinovať s kovový materiálom alebo  s drevom. Vhodnou kombináciou týchto materiálov môžete zaistiť stabilitu i pevnosť celého stolíka.
  • Výhodou skla je schopnosť prevzdušniť priestor. So sklom treba však zaobchádzať opatrne, pretože nie každý sklenený stolík sa do danej izby hodí. Sklenený stolík môžete použiť v priestoroch, kde sa nachádzajú masívne prvky alebo tmavý nábytok. Sklenený stolík celú miestnosť rozjasní. Sklenené stolíky nie sú vhodné do domácností, kde sú živé a neposedné deti. Väčšinou sa stolíky vyrábajú z tvrdeného skla, no aj v takomto prípade môže dôjsť k poškodeniu vrchnej platne.
  • Tieto stolíky sú trošku náročnejšie na údržbu. Ľudia majú tendenciu tieto stolíky nadmerne čistiť, pretože je všeobecne známe, že na takýchto druhoch stolíkov vidno aj tú najmenšiu škvrnu alebo nečistotu.