Matrac Šárka Tropico

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Matrac vhodný pre alergikov so snímateľným poťahom

Viac detailov

Vyberte si variantu

220 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac pre malých i velkých, so vzdušným latexom, pružnou studenou penou a prešívaným poťahom pratelným na vyváranie. Rozdielna tuhosť strán. Ortopedický, vzdušný a zónový. Odolný voči detskému hopsaniu. Vyrobené v Krkonošiach.

Zdravotne nezávadné lepenie na vodnej báze. Mechanicky a ergonomicky testovaný. Zdravotne nezávadné materiály. Rozdielna konštrukcia a pružnosť strán.

LATEX: Pružný, odolný, s podielom prírodných surovín a s vysokou objemovou hmotnosťou 60 kg/m3 . Pohodlie, vzdušnosť, vynikajúce ortopedické vlastnosti. Mäkšia strana.

STUDENÁ PENA (HR): Tuhšia strana matraca. 37 kg/m3. Maximálna pružnosť, priedušnosť a odolnosť. Konštrukcia rešpektuje potreby tela dospievajúcich užívateľov.

4Comfort - TUHOSŤ PRE KAŽDÉHO: Rozdielna tuhosť strán a navyše odlíšená tuhosť ramenných zón (3 dierky = mäkšia, 2 dierky = tuhšia). Získate 4 tuhosti v 1 matraci: minimálne riziko nesprávnej voľby.

Obľúbený český matrac Tropico s rokmi preverenou konštrukciou. 15 rokov úspešne na trhu.

Poťah Thermo (60 °C) Jedinečný termoregulačný poťah s prírodnými vláknami Tencel® Lyocell® (32 %) udržuje stabilnú teplotu lôžka. Perfektná voľba proti poteniu. Poťah je príjemný na dotyk a veľmi odolný. Prešívaný klimatizačnými vrstvami dutých vlákien.

Výška matraca je 15 cm a jeho nosnosť je do 125 kg. 

Odporučené uloženie: pevné laťkové alebo lamelové rošty

Možnosť objednania v atypických rozmeroch za príplatok. 

Vlastnosti

Materiál latex a studená pena
Výška 15 cm
Typ nábytku matrac
Nosnosť 125 kg
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca penový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac Šárka Tropico

Matrac Šárka Tropico

Matrac vhodný pre alergikov so snímateľným poťahom