Detská kancelárska stolička KA-R204 Zväčšiť

Detská kancelárska stolička KA-R204

KA-R204

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Detská kancelárska stolička s nastaviteľnou výškou a hojdacím mechanizmom dostupná v červenej farbe.

Viac detailov

100 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Moderná kancelárska stolička je navrhnutá nielen pre juniorov, ale pre každého, kto hľadá kombináciu pohodlia, funkčnosti a výrazného dizajnu.

Sedák stoličky je potiahnutý žiarivou červenou látkou a polstrovaný kvalitnou PU penou, ktorá zaručuje pohodlné sedenie aj počas dlhých hodín práce alebo štúdia. Operadlo je vyrobené z čierneho plastu, ergonomicky tvarované a doplnené poťahom v rovnakej farbe ako sedák.

Stolička je vybavená hojdacím mechanizmom s možnosťou nastavenia sily hojdania plastovou skrutkou pod sedákom. Výška sedadla sa pohodlne nastavuje páčkou na pravej strane prostredníctvom kvalitného plynového piestu.

Čierne plastové podrúčky môžu byť odmontované, čo umožňuje používanie stoličky s alebo bez nich. Čierny plastový kríž je osadený kolieskami vhodnými pre koberce.

Stolička má výšku 92-101 cm, šírku 65 cm a hĺbku 55 cm. Výška sedadla je nastaviteľná od 47 do 56 cm a stolička zvládne nosnosť až do 110 kg.

S jej zaujímavým dizajnom, variabilitou a pohodlnosťou je táto červená kancelárska stolička ideálnym riešením pre pracovné alebo študijné prostredia juniorov, ako aj pre dospelých, ktorí hľadajú štýlový a funkčný doplnok do svojej pracovne.

Vlastnosti

Hĺbka 55 cm
Šírka 65 cm
Výška 92-101 cm
Vhodná miestnosť kancelária, pracovňa, študentská izba
Typ nábytku kancelárske kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Spôsob dodania demont
Výška sedáka 47-56 cm
Nosnosť 110 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Detská kancelárska stolička KA-R204

Detská kancelárska stolička KA-R204

Detská kancelárska stolička s nastaviteľnou výškou a hojdacím mechanizmom dostupná v červenej farbe.