Jedálenský stôl HT-780

HT-780

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Moderný jedálenský stôl v prevedení 3D dekor divoký dub s kovovými nohami predstavuje dokonalé spojenie štýlu a praktickosti. 

Viac detailov

350 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Rozťahovací jedálenský stôl s rozmermi 140 + 40 x 85 cm v minimalistickom dizajne s netradičnými nohami, ktoré tvoria priestorové písmeno A. Okrem estetickej hodnoty má tento dizajn aj praktickú hodnotu - keď je stôl plne obsadený, podstavec neprekáža a neobmedzuje stravníkov. Kontrast svetlej dubovej dosky a tmavého čierneho podstavca upúta pozornosť a zvýrazňuje žiaduci štýl loftu. Ďalším bonusom tohto stola je jeho variabilná šírka od 140 do 180 cm. Rozšírenie sa vykoná jednoduchým vložením stredového dielu, ktorý sa umiestni pod polovicu dosky stola. Doska stola je vyrobená z 3,6 cm hrubej MDF dosky potiahnutej kvalitným melamínom v 3D dekore divokého duba. Melamínový povrch stolovej dosky zaručuje vysokú odolnosť proti poškriabaniu a znečisteniu. Je odolný voči teplu, chladu a do určitej miery aj voči vode. Nebledne, zachováva si svoje farby a má dlhú životnosť. Kovové nohy obdĺžnikového prierezu sú práškovo lakované kvalitnou matnou čiernou farbou. V spodnej časti sú vybavené plastovými rektifikačnými klzákmi, ktoré zabraňujú poškodeniu podlahovej krytiny a zaručujú dokonalé vyváženie celého stola. Maximálna nosnosť skladacieho jedálenského stola je až 60 kg.  Pri stole môže byť umiestnených až 6 - 8 stoličiek. 
Rozmery ŠxVxH: 140 + 40 x 75 x 85 cm

Vlastnosti

Hĺbka 85 cm
Materiál MDF doska+kov
Šírka 140 cm
Výška 75 cm
Vhodná miestnosť kuchyňa, jedáleň
Typ nábytku stôl
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Tvar obdĺžnik

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Jedálenský stôl HT-780

Jedálenský stôl HT-780

Moderný jedálenský stôl v prevedení 3D dekor divoký dub s kovovými nohami predstavuje dokonalé spojenie štýlu a praktickosti.