Jedálenský stôl HT-863 Zväčšiť

Jedálenský stôl HT-863

HT-863

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Stôl do jedálne dostupný v dekore divoký dub.

Viac detailov

295 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Moderný jedálenský stôl o rozmere 160 x 90 cm vyniká svojim dizajnom v dekore divoký dub. Kontrast medzi svetlou doskou a čiernou hviezdicovou kovovou podnožou spojenou v strednej časti priečkou vytvára výrazný a štýlový vzhľad. Jeho minimalistický dizajn je ideálny pre rôzne dekoračné štýly, od industriálnych až po klasické.

S rozmermi 160 cm na šírku, 90 cm na hĺbku a výškou 76 cm, tento stôl poskytuje dostatočný priestor pre pohodlné sedenie až ôsmich ľudí. Jeho robustná konštrukcia zaručuje dlhodobú odolnosť a stabilitu.

Čisté línie a prirodzený vzhľad dosky v dekore divoký dub spolu s čiernou kovovou podnožou vytvárajú očarujúce akcenty, ktoré dopĺňajú a obohacujú akýkoľvek interiér. Tento stôl je nielen praktickým kusom nábytku, ale aj dekoratívnym prvkom.

Tento moderný jedálenský stôl v dekore divoký dub je ideálnym riešením pre každú jedáleň alebo kuchyňu, ktorá hľadá spojenie štýlu a funkčnosti. Jeho veľkorysé rozmery, elegantný dizajn a vysoká kvalita materiálov z neho robia ideálny stredobod pre stretnutia s rodinou a priateľmi.

Rozmery ŠxVxH: 160x76x90 cm

Vlastnosti

Hĺbka 90 cm
Šírka 160 cm
Výška 76 cm
Typ nábytku jedálenský stôl
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Tvar obdĺžnik

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Jedálenský stôl HT-863

Jedálenský stôl HT-863

Stôl do jedálne dostupný v dekore divoký dub.