Matrac s taštičkovými pružinami a PU peny Zväčšiť

Matrac s taštičkovými pružinami a PU peny

Doručenie: 3-6 týždňov

Matrac s taštičkovými pružinami spolu s vkladom z PU a kokosovým vláknom

Viac detailov

Vyberte si variantu

143 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac obsahuje taštickové pružiny. Tieto pružiny zabezpečujú dokonalú elastickosť matraca. Sú umiestnené v samostatných puzdrách. Pružiny zlepšujú celkovú elasticitu matracu. Počet taštičkových pružín na jeden meter štvorcový je 262 ks. V strede matracu sa nachádza kokosové vlákno - 1,5 cm. Súčasťou matracu je aj vklad z polyuretánovej peny. Na oboch stranách je jeho výška 2 cm. V matraci je 7 zón tvrdosti. Matrac disponuje rôznou tvrdosťou na oboch stranách. Matrac má stredný stupeň tvrdosti a vyšší stupeň tvrdosti. Matrac disponuje kvalitným poťahom PRIMO, ktorý je ľahko snímateľný. Tento poťah je možné prať pri 60 oC. Tento matrac je vhodný pre jednolôžkové postele i manželské postele. Dodáva sa v ôsmich rozmeroch od 80x200 cm až po 200x200 cm. Matrac je obojstranný. Výška matracu je 19 cm. Matrac je vhodný pre alergikov. Matrac je antibakteriálny.

Vlastnosti

Materiál taštičkové pružiny
Výška 19 cm
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku matrac
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Matrac má snímateľný poťah. Je antialergický a antibakteriálny. Možnosť výberu z viacerých rozmerov. Vhodný pre polohovateľné rošty.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťah matracu je snímateľný a je možné ho oprať pri 60 stupňoch celzia. Matrac by sa nemal v žiadnom prípade prať pri vyššej teplote. Na čistenie škvŕn je možné použiť bežné čistiace a pracie prostriedky. Nemali by sa používať drsné chemické prostriedky. Poťah je možné aj povysávať.
Spôsob dodania v jednom kuse
Tvrdosť vyššia
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca pružinový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac s taštičkovými pružinami a PU peny

Matrac s taštičkovými pružinami a PU peny

Matrac s taštičkovými pružinami spolu s vkladom z PU a kokosovým vláknom

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...