Visiace skrinky a vitríny 

na stránke
Zobrazených je 1 - 15 z 25 položiek
Zobrazených je 1 - 15 z 25 položiek

Popis kategórie

V podkategórii môžete nájsť praktické vitríny určené na zavesenie. Vitríny  majú moderný i tradičný dizajn. Tieto segmenty nábytku sú vyrobené rôznymi výrobcami v rôznych prevedeniach. Vitríny a regále sú zhotovené najčastejšie z drevotriesky alebo masívneho dreva. Povrch vitrín z drevotriesky je upravený laminovaním alebo dýhovaním. Tento materiál sa jednoducho udržuje v čistote a je charakteristický ľahkosťou. Masívne závesné vitríny a regále sú zas pevné a je možné ich namoriť vo viacerých odtieňoch. Ich údržba je veľmi jednoduchá, pretože aj pri menšom poškodení tieto vitríny stačí prebrúsiť, prelakovať či znova namoriť. 
Závesné vitríny sú najčastejšie doplnené o sklené dvierka a kovové či plastové úchytky. Úchytky a detaily bývajú vždy esteticky a farebne doladené k vitrínam. 

Pri výbere vitríny a regálu do vašej domácnosti by ste mali myslieť na niekoľko zásad.
  • Závesná vitrína a regál by mali do domácnosti zapadnúť dizajnom i veľkosťou. Je výhodou kúpiť závesnú vitrínu alebo závesný regál zo sektorovej zostavy. Tak si môžete segment jednoducho skombinovať aj s ďalšími prvkami tak vytvoriť jednotný komplet do domácnosti.
  • Vitríny a regále môžu obsahuje uzatvorené i otvorené odkladacie časti. Mali by ste zvážiť čo budete do týchto prvkov umiestňovať. Pevné alebo sklené dvierka ochránia uskladnené predmety pred prachom a inými nečistotami.
  • Dôležitým parametrom pri výbere závesných segmentov je ich nosnosť. Nemali by ste vitríny alebo regále preťažovať, aby sa nestalo, že sa nábytok odtrhne. Umiestnené predmety sa tak môžu rozbiť alebo inak poškodiť.