Antidekubitný matrac Varlo Plus

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Antidekubitný matrac proti preležaninám v rozmere 90x200 cm

Viac detailov

Vyberte si variantu

297 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Jadro je v tvare vane z peny T28, T22 a T20. Pena neobsahuje látky škodiace ozónovej vrstve freóny a halóny. Kocky majú tvar zrezaného ihlanu (horné rozmery sú 9×9 cm a spodné rozmery sú 10,5x10x5 cm) a sú rôznej tvrdosti. Existuje aj možnosť individuálneho prispôsobenia hustoty peny vzhľadom na váhu ležiacej osoby. V miestach, ktoré predstavujú zvýšené riziko tvorby preležanín je možné kocky prevenčne vybrať. Tak vzniká voľný priestor, čím sa zníži záťaž ohrozeného miesta a vzduch môže veľmi dobre prúdiť. Tento špeciálny spôsob usporiadania kociek umožňuje vytvoriť viacero voľných priestorov pod rôznymi časťami tela. Matrac sa prispôsobuje polohe tela a zároveň aj roštu postele. Má zips na troch stranách. Poťah je možné prať pri teplote do 60 °C. Materiál neprepúšťa moč ani krv, no vzduch môže voľne prúdiť. Je vhodný pre nemocnice a sociálne zariadenia. Rozmery jadra sú 86x194x16 cm. Výška matraca je 16 cm. 
Poťah:

Inkontinentný PU-BW - vyrobený z materiálu Sanipur, ide o zmes polyuretánu a bavlny. Má zips na troch stranách. Poťah je možné prať do teploty 60°C. Materiál neprepustí moč ani krv, ale vzduch môže voľne prúdiť. Je vhodný pro nemocnice a sociálne zariadenia.

Bavlnený Natural - prírodný materiál je vyrobený zo 100% bavlny. Má zips na troch stranách. Poťah je možné prať do teploty 60°C.

Vlastnosti

Materiál pena T28, T22 a T20
Šírka 90 cm
Výška 17 cm
Vhodná miestnosť zdravotnícke a sociálne zariadenia
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Spôsob dodania v jednom kuse
Rozmery 90x200 cm
Dĺžka 200 cm
Nosnosť 130 kg
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca penový
Poťah bavlnený, inkontinentálny
Snímateľný poťah ano

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Antidekubitný matrac Varlo Plus

Antidekubitný matrac Varlo Plus

Antidekubitný matrac proti preležaninám v rozmere 90x200 cm