Biele kancelárske kreslo

KOLO

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Biele luxusné kancelárske kreslo na kolieskach

Viac detailov

179 €

Popis

Luxusné kreslo bielej farby je zhotovené z pevných a zároveň ľahkých materiálov. Vhodne ho môžete umiestniť do domácej pracovne i do kancelárie u vás v práci. Sedacia časť i operadlo je čalúnené PU ekokožou. Ekokoža je na bokoch hnedá a ostatné časti sú biele. Konštrukcia kancelárskeho kresla je vyrobená zo strieborného plastu. Pohodlie zabezpečujú tiež opierky rúk, ktoré sú taktiež vyrobené z plastu. Na kancelárskom kresle je možné nastavovať výšku od 112 až po 120 cm. Kreslo obsahuje praktické kolieska. Nosnosť kresla je 110 kg. Hmotnosť kresla je 19 kg. 

Vlastnosti

Hĺbka 70 cm
Materiál plast
Šírka 66 cm
Výška 112-120 cm
Vhodná miestnosť kancelária, pracovňa
Typ nábytku kancelárske kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kancelárske kreslo je čalúnené ekokožou. Na kancelárskom kresle je možné nastavovať výšku. Je umiestnené na kolieskach. Obsahuje praktické podrúčky.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Ekokožu je možné očistiť pomocou mikrofázovej handričky s teplou vodou. Pri čistení by sa nemali používať agresívne prípravky. Pri väčšom znečistení je možné použiť bežný čistiaci prostriedok – saponát, mydlo alebo špeciálne prostriedky na čistenie ekokože. Pri čistení vodou treba dávať pozor, aby sa materiál nepremočil.
Spôsob dodania v jednom kuse
Hmotnosť 19 kg
Farba hnedá
Nosnosť 110 kg
Typ kovu chróm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Biele kancelárske kreslo

Biele kancelárske kreslo

Biele luxusné kancelárske kreslo na kolieskach