Dekorácia -  drevené koleso KOLO - 50 cm Zväčšiť

Dekorácia - drevené koleso KOLO - 50 cm

KOLO GD 333

Doručenie: 4-6 týždňov

Dekorácia do interiérov zriadených vo vidieckom štýle - koleso s priemerom 50 cm.

Viac detailov

35 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Veľké rustikálne drevené koleso z masívu prinesie pravú vidiecku atmosféru aj do vášho domova, vhodná miestnosť je kuchyňa, chodba, ale nájde si svoje miesto aj v záhrade alebo v altánku. Je možné ho použiť v dobovo zariadenej reštaurácii alebo penzióne. Je vyrobené z kvalitného borovicového dreva, ktoré je zárukou vysokej kvality. Drevo má antistatické účinky a jeho vlastnosti sú pevnosť a odolnosť. Koleso udržíte v čistote pomocou vlhkej handričky a čistiaceho prostriedku. Nie je potrebná žiadna špeciálna úprava a ošetrovanie. Keďže je koleso z dreva, je odolné aj voči vlhkosti i chladnému počasiu. 

Vlastnosti

Materiál masív
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť Záhrada
Typ nábytku doplnok
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Bytový doplnok je vyrobený z masívneho dreva. Tento materiál má antistatické účinky, je pevný a jednoducho sa udržiava v čistote.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania v jednom kuse
Povrchová úprava lakovanie
Priemer 50 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Dekorácia -  drevené koleso KOLO - 50 cm

Dekorácia - drevené koleso KOLO - 50 cm

Dekorácia do interiérov zriadených vo vidieckom štýle - koleso s priemerom 50 cm.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...