Detská hojdačka z masívu AD262

AD 262

Doručenie: 4-6 týždňov

Detská hojdačka z masívneho borovicového dreva s farebnými detailami.

Viac detailov

17 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Detská hojdačka nájde svoje uplatnenie na záhrade alebo aj v detskej izbe. Je tvorená sedacou časťou, ktorá je ohraničená drevenými prvkami, ktoré tak vytvárajú bezpečné sedenie. Hojdačka ochráni dieťa pred vypadnutím aj vďaka špeciálnej priehradke na nohy. Je vyrobená z kvalitného prírodného materiálu - bukového dreva. Väčšina dreva má prírodný bukový odtieň bez morenia. Vrchné časti majú farebný odtieň. Bukové drevo je vhodné pre výrobu detských hračiek. Táto hojdačka neobsahuje žiadne zbytočné morenie dreva, ktoré by mohlo poškodiť zdravotný stav dieťaťa.

Vlastnosti

Materiál masív
Typ dreva buk
Typ nábytku Hojdačka
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Detská hojdačka nájde svoje uplatnenie na záhrade alebo aj v detskej izbe. Je tvorená sedacou časťou, ktorá je ohraničená drevenými prvkami. Je vyrobená z kvalitného prírodného materiálu - borovicového dreva.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Detská hojdačka z masívu AD262

Detská hojdačka z masívu AD262

Detská hojdačka z masívneho borovicového dreva s farebnými detailami.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...