Drevené kreslo KT378

Doručenie: 20 týždňov

Kreslo s drevenými operadlami na ruky a čalúneným sedákom

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB PRÍRODNÝ DUB PRÍRODNÝ DUB...
  • DUB BRENDY DUB BRENDY DUB...
  • DUB DARK DUB DARK DUB DARK
  • DUB KAKAO DUB KAKAO DUB KAKAO
  • DUB MEDOVÝ DUB MEDOVÝ DUB...
  • DUB BIELENÝ DUB BIELENÝ DUB...

237 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Pekné drevené kreslo už  na prvý pohľad zaujme svojou jednoduchosťou a eleganciou. Sedák kresla je potiahnutý čalúnenou textíliou, ktorá zaručuje pohodlné sedenie. Masív, z ktorého je stolička vyrobená je známi svojou dlhou životnosťou a pevnosťou. Masívne drevo má aj antistatické účinky a preto je udržiavanie stoličky veľmi jednoduché. Postačí ak ju pretriete handrou a čalúnené časti povysávate. Kreslo je vhodné do jedálne alebo do kuchyne. Pri kúpe by ste mali zohľadniť či sa stolička hodí do celkového dizajnu domácnosti a ku akému stolu ju chcete umiestniť. Zo širokej ponuky našich stolov určite rýchlo vyberiete ten pravý k tomuto pohodlnému kreslu. Pri kúpe kresla si môžete vybrať z viacerých odtieňov. K dispozícii je aj prírodná dubová farba. Za príplatok je možné výbrať farbu morenia. Povrch stoličky je ošetrený lakom, ktorý spĺňa ochrannú funkciu. Dostupné tkaniny: prírodná koža alebo látka. Do poznámky uveďte názov a požadovaný odtieň /viď foto/

VEĽKOSŤ:

Výška stoličky: 97 cm/ Šírka operadla: 36 cm/ Hĺbka stoličky: 57 cm

Výška sedáku: 45 cm/ Šírka sedáku: 46 cm / Hĺbka sedáku: 40 cm

Vlastnosti

Hĺbka 57 cm
Materiál masív
Šírka 36 cm
Výška 97 cm
Typ dreva dub
Vhodná miestnosť jedáleň, kuchyňa
Typ nábytku stolička
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stolička je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné, má antistatické účinky a vonia. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania v jednom kuse
Povrchová úprava lakovanie
Výška sedáka 45 cm
Šírka sedáka 46 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevené kreslo KT378

Drevené kreslo KT378

Kreslo s drevenými operadlami na ruky a čalúneným sedákom