Masívny stôl DS-F160 Zväčšiť

Masívny stôl DS-F160

DS-F160

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Jedálensky masívny stôl z dubu je ideálny pre rodinné večere, priateľské stretávky alebo pracovné konferencie.

Viac detailov

613 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Stôl je vyrobený z prvotriedneho masívneho dubového dreva. Tento jedálenský stôl je nielen esteticky príťažlivý, ale aj odolný a stabilný. Jeho robustná konštrukcia zaisťuje, že vydrží dlhé roky používania.

Stôl je ošetrený kvalitným olejom, ktorý zvýrazňuje prirodzenú textúru a farbu dubového dreva. Táto povrchová úprava nielen chráni drevo, ale tiež mu dodáva luxusný matný vzhľad, ktorý sa hodí do každého štýlu interiéru.Sýta hnedá farba tohto stola pridáva vašej jedálni pocit tepla a elegancie. Je ideálny pre vytvorenie príjemnej a pohostinnej atmosféry, kde sa hostia cítia vítaní.

Stôl má klasické štvorcové nohy, ktoré mu dodávajú jednoduchý, ale štýlový vzhľad. Tieto nohy sú dostatočne robustné na zabezpečenie stability stola, zároveň zachovávajúc jeho estetický pôvab.

Vďaka svojim rozmerným a estetickým vlastnostiam je tento jedálenský stôl ideálny pre širokú škálu príležitostí, od každodenného používania až po špeciálne udalosti. Jeho nadčasový dizajn a všestrannosť ho robia perfektným doplnkom pre akýkoľvek jedálenský priestor. Poskytuje priestrannú jedálenskú plochu, ktorá ľahko pojme 6 až 8 osôb.

Rozmery ŠxVxH: 160x75x90 cm

Vlastnosti

Hĺbka 90 cm
Materiál masív
Šírka 160 cm
Výška 75 cm
Vhodná miestnosť jedáleň, kuchyňa
Typ nábytku jedálenský stôl
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Tvar obdĺžnik

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Masívny stôl DS-F160

Masívny stôl DS-F160

Jedálensky masívny stôl z dubu je ideálny pre rodinné večere, priateľské stretávky alebo pracovné konferencie.