Matrac s taštičkovými pružinami Zväčšiť

Matrac s taštičkovými pružinami

Doručenie: 3-6 týždňov

Matrac s taštičkovými pružinami spolu s latexovým vkladom a termoelastickou penou

Viac detailov

Vyberte si variantu

223 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac obsahuje taštickové pružiny, ktoré zabezpečujú dokonalú elastickosť matraca. Taštičkové pružiny sú umiestnené v samostatných puzdrách a tak zlepšujú celkovú elasticitu matracu. Počet taštičkových pružín na jeden meter štvorcový je 262 ks. V matraci sa nachádza 7 zón tvrdosti. Matrac má stredný stupeň tvrdosti. Matrac disponuje kvalitným poťahom PRIMO, ktorý je ľahko snímateľný. Tento poťah je možné prať pri 60 oC. Tento matrac je vhodný pre jednolôžkové postele i manželské postele. Dodáva sa v ôsmich rozmeroch od 80x200 cm až po 200x200 cm. Matrac je obojstranný. Výška matracu je 20 cm. Matrac je vhodný pre alergikov. Matrac je antibakteriálny.

Vlastnosti

Materiál termoelasticka pena
Výška 20 cm
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku matrac
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Matrac má snímateľný poťah. Je antialergický a antibakteriálny. Možnosť výberu z viacerých rozmerov. Vhodný pre polohovateľné rošty.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťah matracu je snímateľný a je možné ho oprať pri 60 stupňoch celzia. Matrac by sa nemal v žiadnom prípade prať pri vyššej teplote. Na čistenie škvŕn je možné použiť bežné čistiace a pracie prostriedky. Nemali by sa používať drsné chemické prostriedky. Poťah je možné aj povysávať.
Spôsob dodania v jednom kuse
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca pružinový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac s taštičkovými pružinami

Matrac s taštičkovými pružinami

Matrac s taštičkovými pružinami spolu s latexovým vkladom a termoelastickou penou