Nočné stolíky  

na stránke
Zobrazených je 1 - 15 z 34 položiek
Zobrazených je 1 - 15 z 34 položiek

Popis kategórie

Masívne nočné stolíky vhodné ku všetkým posteliam z masívu z našej ponuky. Nájdete u nás modely so skrinkami, poličkami aj zásuvkami v rôznych kombináciách. Preto si pri výbere nočného stolíka dávajte dobrý pozor na viacero pravidiel alebo parametrov.
  • Nočné skrinky sa otvárajú rôznymi spôsobmi. V našej ponuke sa nachádzajú nočné stolíky s klasickým otváraním a to prostredníctvom drevenej alebo kovovej úchytky. Nájdete tu však aj modely, ktoré majú iba vyrezaný otvor a neobsahujú žiadne úchytky. Najmodernejším typom otvárania je – stlačenie dovnútra. Tak stolík ku posteli nemusí obsahovať ani úchytky ani výrezy.
  • Pri výbere nočného stolík by ste mali myslieť na jeho veľkosť. Výhodou je ak je stolík vysoký rovnako ako posteľ – lôžková časť. Niektorý ľudia riadi raňajkujú v posteli a preto si môžu zvoliť aj vyššie stolíky, ktoré sú vhodné na ranné či večerné stolovanie.
  • Všetky nočné stolíky sú vyrobené z pevného masívu. Výrobcovia zvolili tuzemské dreviny. Stolíky ku posteli sú vyrobené z borovice, dubu, buku i smreku. Stolíky sú celé z dreva, alebo dekoračne vyrezávané, či zdobené prírodným ratanom.
  • Masívne nočné stolíky sú odolné voči baktériám, majú antistatické účinky a masívne drevo je charakteristické dlhou životnosťou. Príjemný vzhľad masívu poteší každého majiteľa. Skrinky ku posteli si môžete jednoducho skombinovať s ďalšími segmentmi do spálne a tak vytvoriť celistvý komplet. Pri kúpe stolíkov máte na výber aj z rozličných morení dreva.