Obojstranný matrac Amadeo Zväčšiť

Obojstranný matrac Amadeo

Doručenie: 3-6 týždňov

Penový (PU pena + latexový vklad) antibakteriálny matrac so snímateľným poťahom

Viac detailov

Vyberte si variantu

130 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac je penový no obsahuje latexový vklad na jednej strane. Latexový vklad je hrubý 3 cm. Matrac obsahuje PU penu s výškou 8 cm. Výhodou tohto matracu je, že sa pri dlhodobom používaní nedeformuje a vďaka kvalitnej výplni zabraňuje tvorbe baktérií. Na povrchu matraca je kvalitný poťah PRIMO, ktorý je ľahko snímateľný. Tento poťah je možné prať pri 60 oC. Tento matrac je vhodný aj pre detské postieľky, keďže sa dodáva aj v rozmeroch od 60x120 cm až po 80x200 cm. Pri objednaní si môžete zvoliť aj väčšie rozmery matracu, ktoré sú vhodné pre jednolôžkové postele. Matrac je obojstranný. Matrac obsahuje stupeň tvrdosti - stredný. Matrac je antialergický a antibakteriálny. Jeho výška je 12 cm.

Vlastnosti

Materiál polyuretánová pena
Výška 12 cm
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku matrac
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Matrac má snímateľný poťah. Je antialergický a antibakteriálny. Možnosť výberu z viacerých rozmerov. Vhodný pre polohovateľné rošty.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťah matracu je snímateľný a je možné ho oprať pri 60 stupňoch celzia. Matrac by sa nemal v žiadnom prípade prať pri vyššej teplote. Na čistenie škvŕn je možné použiť bežné čistiace a pracie prostriedky. Nemali by sa používať drsné chemické prostriedky. Poťah je možné aj povysávať.
Spôsob dodania v jednom kuse
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca penový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Obojstranný matrac Amadeo

Obojstranný matrac Amadeo

Penový (PU pena + latexový vklad) antibakteriálny matrac so snímateľným poťahom

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...