Penový matrac Exclusive Zväčšiť

Penový matrac Exclusive

Doručenie: 3-6 týždňov

Penový antibakteriálny matrac so snímateľným poťahom

Viac detailov

Vyberte si variantu

204 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac je penový. Matrac obsahuje vysokoelastickú penu s výškou 10 cm. Obsahuje aj termoelastickú penu na oboch stranách. Termoelastická pena má výšku 3 cm. Matrac sa pri dlhodobom používaní nedeformuje a vďaka kvalitnej výplni zabraňuje tvorbe baktérií. Na povrchu matraca sa nachádza poťah PRIMO, ktorý je ľahko snímateľný. Tento poťah je možné prať pri 60 oC. Tento matrac je vhodný na polohovateľné rošty. Jednoducho sa prispôsobuje a ohýba spolu s roštom. Matrac je obojstranný. Matrac obsahuje stupeň tvrdosti - stredný a 7 zón tvrdosti. Matrac je antialergický a antibakteriálny. Matrac je vysoký 18 cm. Pri objednávaní si môžete vybrať z ôsmich rozmerov matraca. V ponuke sú rozmery pre jednolôžkové i manželské postele.

Vlastnosti

Materiál termoelasticka pena
Výška 18 cm
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku matrac
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Matrac má snímateľný poťah. Je antialergický a antibakteriálny. Možnosť výberu z viacerých rozmerov. Vhodný pre polohovateľné rošty.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťah matracu je snímateľný a je možné ho oprať pri 60 stupňoch celzia. Matrac by sa nemal v žiadnom prípade prať pri vyššej teplote. Na čistenie škvŕn je možné použiť bežné čistiace a pracie prostriedky. Nemali by sa používať drsné chemické prostriedky. Poťah je možné aj povysávať.
Spôsob dodania v jednom kuse
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca penový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Penový matrac Exclusive

Penový matrac Exclusive

Penový antibakteriálny matrac so snímateľným poťahom