Pohodlný matrac Tahiti Zväčšiť

Pohodlný matrac Tahiti

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Matrac s kvalitnou latexovou výplňou a prateľným poťahom

Viac detailov

Vyberte si variantu

356 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Kvalitný a pohodlný matrac, ktorý zabezpečuje pohodlie pre pokojný a dlhý spánok. Jadro matraca vypĺňa latex striedavo naskladaný s kokosovou doskou. Matrac je nedeformovateľná v priebehu užívánia. Latex brání rastu plesní a bakterií. Výška matraca je 17 cm.

Cena je uvedená za matrac s poťahom ALOE VERA. V prípade záujmu o poťah Silver Active nás kontaktujte mailom alebo telefonicky. 

Poťahy: 

Aloe Vera - zloženie materiál  (35% bavlna, 65% polyester s lístkami aloe vera extraktu) antialergická vlna je prešívaná z oboch strán 400 g/m2. Poťah ma zips, ktorý je možné prať až do 60C. Vlastnosti: vyživuje pokožku, má hydratačné, antibakteriálne a regeneračné účinky, podporuje krvný obeh.  

Silver Active - zloženie materiálu (33% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 64% polyester, 2% bavlna, 1% strieborná niť) antialergická vlna prešívaná na oboch stranách 400g / m 2 . Obal má zips, možné prať až do teploty 60C. Vlastnosti: má omnoho lepšiu absorpciu vlhkosti než tradičná bavlna, jednotnú štrukturu vlákna je obtiažne znečistiť , strieborná niť akumuluje výboje statickej elektriny, má antibakteriálne vlastnosti.

Vlastnosti

Materiál latex
Výška 17 cm
Typ nábytku matrac
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca latexový
Vhodný pre alergikov áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Pohodlný matrac Tahiti

Pohodlný matrac Tahiti

Matrac s kvalitnou latexovou výplňou a prateľným poťahom