ROHOVÁ SEDACIA SÚPRAVA NICOLE U

Doručenie: 4-10 týždňov

Sedačka v tvare U NICOLE s nastaviteľnými zadnými opierkami. Sedačka ja rozkladacia s úložným priestorom. Na obrázku je ľavé prevedenie.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • Pravé Pravé Pravé
  • Ľavé Ľavé Ľavé

1 004 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Sedačka NICOLE v tvare písmena U je rohová. Pri objednávke si môžete zvoliť pravú alebo ľavú stranu sedačky. Šírka sedačky je 330. Kratší roh má hĺbku 164 cm a šírku 86 cm. Dlhší roh má hĺbku 212 cm a šírku 102 cm. Výška sedu je 41cm. Dizajn sedačky je veľmi moderný. Má kvalitné materiálové prevedenie. Konštrukcia je vyrobená z masívu v kombinácii s drevotrieskou a kovovými spojmi. Povrch je čalúnený poťahovou látkou.
Stojí na malých kovových nožičkách. Vo vnútri sú vlnité pružiny. Obsahuje úložný priestor a funkciu rozkladania. Tá je automatická a preto je manipulácia so sedačkou veľmi jednoduchá. Zadné štyri opierky na sedačke sú nastaviteľné. Rozmer  po rozložení je 250 x 117 cm. Sedačka je dodávaná v troch balíkoch s váhou 165 kg.  

Vlastnosti

Hĺbka 212 cm / 164 cm
Šírka 330 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku rohová sedačka
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Sedačka je čalúnená pevnou poťahovu látkou alebo prírodnou kožou. Oba materiály sú pevné a na výber máte rôzne farby.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania demont
Hmotnosť 165 kg
Úložný priestor áno
Rohové prevedenie áno
Možnosť rozkladania áno
Čalúnenie poťahová látka
Plocha po rozložení 250 x 117 cm
Konštrukcia masív
Nôžky kov
Obsahuje vankúše nie
Nastavenie opierok áno
Výplň sedačky vlnité pružiny

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

ROHOVÁ SEDACIA SÚPRAVA NICOLE U

ROHOVÁ SEDACIA SÚPRAVA NICOLE U

Sedačka v tvare U NICOLE s nastaviteľnými zadnými opierkami. Sedačka ja rozkladacia s úložným priestorom. Na obrázku je ľavé prevedenie.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...