Čierna manželská posteľ

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Posteľ v dvoch rozmeroch dodávaná s roštovými doskami

Viac detailov

Vyberte si variantu

229 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Posteľ je určená pre milovníkov netradičných kusov nábytku. Obsahuje vysoké zadné čelo, ktoré zabraňuje ošúchaniu steny za posteľou. Posteľ je čalúnená kvalitnou ekokožou, ktorá má podobné vlastnosti ako pravá koža. Čierna farba ekokože dokonale zapadne do každého interiéru. Posteľ je postavená na nízkych nôžkach. Posteľ sa dodáva spolu s roštovými doskami, ale bez matraca. Pri objednávaní si môžete vybrať z dvoch rozmerov postele.

Vlastnosti

Materiál ekokoža
Šírka 160/180 cm
Výška 91 cm
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku manželská posteľ
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Manželská posteľ má luxusný vzhľad. Jej konštrukcia je pevná a na povrchu je príjemný poťahový materiál. Je vhodná do moderných i tradičnejších priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Na čistenie ekokože postačí mikrofázová utierka s teplou vodou. Pri čistení by sa nemali používať agresívne prípravky. Pri väčšom znečistení je možné použiť bežný čistiaci prostriedok – saponát, mydlo alebo špeciálne prostriedky na čistenie ekokože. Pri čistení vodou treba dávať pozor, aby sa materiál nepremočil. Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Spôsob dodania demont
Hmotnosť 59 kg
Celková dĺžka postele rozmer postele + 16 cm
Úložný priestor nie
Obsahuje rošt áno
Obsahuje matrac nie
Farba čierna

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Čierna manželská posteľ

Čierna manželská posteľ

Posteľ v dvoch rozmeroch dodávaná s roštovými doskami