Matrac pre dobrý spánok Space 1000S

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Matrac z taštičkových pružín, ktoré sa nachádzajú v samostatných púzdrach

Viac detailov

Vyberte si variantu

537 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Vysokokvalitný ortopedický matrac vhodný pre alergikov. Výplň matraca je tvorená z taštičkových pružín vyrobených z kvalitného drôtu. Každá taštičková pružina je obložená čalúnickou vložkou, na jednej strane vrstvou latexu a na druhej termoplastickou penou (50 mm). Poťah je zostavený z kvalitného poťahového materiálu, ktorý preberá časť tepla a odovzdáva ho späť organizmu ked je to potrebné. Space 1000 je matrac, ktorý aktívne vyrovnáva kolísanie teploty a prispieva k zlepšovaniu prekrvenia a pokojnému spánku. Praktické prevedenie poťahu s využitím zipsu zaručí pohodlnú prácu pri údržbe.  Aj po dlhodobom používaní oceníte kvalitu a vlastnosti tohto matraca. 

Cena je uvedená za matrac s poťahom SILVER ACTIVE. 

Pri záujme o iný poťah nás kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Poťahy:

Silver Active - zloženie materiálu (33% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 64% polyester, 2% bavlna, 1% strieborná niť) antialergická vlna prešívaná na oboch stranách 400g / m2 . Obal má zips, možné prať až do teploty 60C. Vlastnosti: má omnoho lepšiu absorpciu vlhkosti než tradičná bavlna, jednotnú štruktúru vlákna je obtiažne znečistiť , strieborná niť akumuluje výboje statickej elektriny, má antibakteriálne vlastnosti. 

Impuls - zloženie materiálu (35% Tencel, 58% polyester, 7% pandex) prešívané pouzdro. Vlastnosti: dobrý odvod vlhkosti, antibakteriálne a protiplesňové, vynikajúca regulacia teploty.

Outlast - zloženie materiálu (65% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 35% polyester) prešívaný Welington Outlast bavlnou 120 g/m2. Snímateľný poťah na zips, možné prať do teploty 60°C. Vlastnosti: pomáha udržiavať pohodlie, vysoká odolnosť proti vlhkosti, aktivne vyrovnávanie výkyvov teplôt. Outlast materiál bol vyvinutý pro NASA k ochrane astronautov pred výkyvmi teplôt.

Tencel Caro - zloženie materiálu (35% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 65% polyester) obojstranná prešívaná antialergická vlna 200 g/m2. Snámateľný poťah na zips, možne prať do teploty 60°C. Vlastnosti: extrémne hladké vlákna bez chemických látok, nedráždi pokožku, teplotno-kontrolné vlastnosti.

Vlastnosti

Materiál taštičkové pružiny
Výška 25 cm
Vhodná miestnosť spálňa, detská izba, izby v hoteloch a penziónoch
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Spôsob dodania v jednom kuse
Dĺžka 200 cm
Nosnosť 130 kg
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca taštičkové pružiny
Vhodný pre alergikov áno
Poťah silver active
Snímateľný poťah ano

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac pre dobrý spánok Space 1000S

Matrac pre dobrý spánok Space 1000S

Matrac z taštičkových pružín, ktoré sa nachádzajú v samostatných púzdrach