Drevená knižnica užšieho typu KW128 Zväčšiť

Drevená knižnica užšieho typu KW128

Doručenie: 4-6 týždňov

Borovicová knižnica užších rozmerov dodávaná vo viacerých moreniach.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • ORECH ORECH ORECH
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • DUB DUB DUB
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

341 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto knižnica je síce užšia, no i tak má veľa užitočného priestoru pre vaše knihy, zošity či šanóny. Má štyri police a v spodnej časti má tri rovnako veľké zásuvky. Každá zásuvka má pre ľahšie otváranie drevenú okrúhlu úchytku a je vsadená do kovových drážok. Knižnica stojí na drevených okrúhlych nožičkách. Knižnica je vyrobená z borovicového masívu, ktorý je známy svojim svetlým sfarbením. Ak by vám toto sfarbenie nevyhovovalo, máme pre vás možnosť moridla aj vo farbe jelša, šedá, orech a dub. Povrch je upravený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu. Udržiavanie tohto regálu bude jednoduché. Po dlhodobom používaní je vhodná aj celková rekonštrukcia - prelakovanie, namorenie, prebrúsenie. Po takejto renovácii bude knižnica ako nová a vy nemusíte kupovať ďalší kus nábytku. Knižnica je vysoká 190 cm a jej šírka je 60 cm. Hĺbka knižnice je 40 cm. Môžete ju skombinovať s ďalšími prvkami z masívu a tak si vytvoriť mohutný drevený komplet.

Vlastnosti

Hĺbka 40 cm
Materiál masív
Šírka 60 cm
Výška 190 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku regál
Počet zásuviek 3
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Regál je zhotovený z masívneho dreva. Tento materiál je veľmi pevný, zdravotne nezávadný a jednoducho sa udržiava v čistote. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 40 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená knižnica užšieho typu KW128

Drevená knižnica užšieho typu KW128

Borovicová knižnica užších rozmerov dodávaná vo viacerých moreniach.