Drevená regálová polica RG102 Zväčšiť

Drevená regálová polica RG102

Doručenie: 4-6 týždňov

Nízky drevený regál z masívneho dreva a s tromi poličkami.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

80 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Tento nízky regál môžete využiť pri viacerých príležitostiach a vo viacerých miestnostiach. Môžete ho použiť ako dekoračný prvok v obývačke alebo ako nočný stolík v spálni. Je vhodný na odkladanie dekoračných predmetov, kníh alebo kvetov. Tento nízky regál je vyrobený z prírodného materiálu. Výrobca použil na zhotovenie borovicu. Regál má svetlý borovicový odtieň, ktorý vieme dodať v surovom stave nelakované alebo lakované. Povrch dreva je ošetrený lakovaním a preto je drevo chránené a jemne zvýraznené. Môže sa namoriť aj vo farbe šedej, orech, dub a jelša. Regál je vysoký 86 cm. Je vhodný do rohu a preto je jeho šírka a hĺbka rovnaká - 52 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 52 cm
Materiál masív
Šírka 52 cm
Výška 86 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku regál
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Regál je zhotovený z masívneho dreva. Tento materiál je veľmi pevný, zdravotne nezávadný a jednoducho sa udržiava v čistote. Povrch je ošetrený lakom, ktorý plní ochrannú i estetickú funkciu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Počet políc 1

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená regálová polica RG102

Drevená regálová polica RG102

Nízky drevený regál z masívneho dreva a s tromi poličkami.