Drevená taburetka KT258 Zväčšiť

Drevená taburetka KT258

Doručenie: 4-6 týždňov

Malá taburetka z prírodnej borovice.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

26 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto klasická taburetka má sedák hranatého tvaru. Rohy na sedáku sú zaoblené. Je nižšia a veľmi spratná. Je pri nej zachovaný prírodný vzhľad dreva, ktorému dodáva moderný nádych jemný lak, ktorým je potiahnutý. Masívne drevo a kvalitný náter zabezpečujú jednoduchú údržbu. Taburetka je veľmi pevná a má dlhú životnosť. Najčastejšie sa využíva pri zariaďovaní chát. Namoríme Vám ju na požiadanie tiež v jelšovom, šedom, orechovom a dubovom odtieni. Možnosť dodania aj v nemorenom nelakovanom stave. Pri objednávaní myslite na či sa bude taburetka hodiť do Vášho interiéru a ako bude vyzerať v kombinácii s ostatným nábytkom. Môžete ju vhodne skombinovať s ostatným masívnym nábytkom a tak vytvoriť komplet do domácnosti či na chalupu. Výška taburetky je 45 cm a šírka 33x33cm. Môže slúžiť aj ako stolička pri jedálenskom stole.

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 45 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku taburetka
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stolička je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné, má antistatické účinky a vonia. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 3 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená taburetka KT258

Drevená taburetka KT258

Malá taburetka z prírodnej borovice.