Dýhovaný kuchynský stôl Zväčšiť

Dýhovaný kuchynský stôl

Doručenie: 3-6 týždňov

Dýhovaný kuchynský stôl jednoduchého dizajnu s nohami z buku

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • ORECH ORECH ORECH
  • jelša jelša jelša
  • jabloň jabloň jabloň
  • biele biele biele
  • žiadne žiadne žiadne
  • wenge wenge wenge
  • rustik rustik rustik
  • orech svetlý orech svetlý orech...

309 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Stôl je jedálenský (kuchynský) má mohutnejší dizajn. Stojí na štyroch rovných nohách, ktoré majú tvar hranolu. Tieto nohy sú vyrobené z bukového masívneho dreva. Stôl je vyrobený z dýhovanej drevotriesky - vrchná stolovacia platňa. Tá sa vyrába plošným lisovaním dosiek. Dosky sú zhotovené z malých čiastočiek dreva, ktoré sa lepia dokopy a potom lisujú. Na povrchu je prírodný materiál - rezaný kmeň stromu. Tento materiál je odolný voči poškrabaniu, oderu i chemikáliám. Vrchná stolovacia doska je obdĺžnikovitá, no hrany sú oblé. Pri objednávke si môžete vybrať z prírodných farieb stola - wenge, jabloň, jelša, rustik, orech svetlý, orech, dub mliečny, biela. Pri objednávke si môžete vybrať z dvoch rozmerov stolu. K dispozícii je 90x200 cm alebo 90x160 cm. Stôl má výšku 76 cm.

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 76 cm
Typ dreva buk
Vhodná miestnosť jedáleň, kuchyňa
Typ nábytku jedálenský stôl
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stôl je vyrobený z dvoch materiálov - masív, dýhovaná drevotrieska. Je vhodný do moderných i tradičných priestorov. Stôl sa dodáva vo viacerých farebných odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania v jednom kuse
Povrchová úprava lakovanie

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Dýhovaný kuchynský stôl

Dýhovaný kuchynský stôl

Dýhovaný kuchynský stôl jednoduchého dizajnu s nohami z buku