Herné kreslo KA-F07

KA-F07

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Luxusné herné kreslo z kolekcie Eracer čalúnené čiernou semišovou látkou a čiernou ekokožou s vyšívaným nápisom „eracer“.

Viac detailov

290 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Luxusné herné kreslo z kolekcie Eracer kombinuje funkčnosť s výrazným dizajnom. Je čalúnené čiernou semišovou látkou a čiernou ekokožou s vyšívaným nápisom „eracer“. Výplň sedadla a operadla z tuhej PU peny v kombinácii s látkovými popruhmi poskytuje pohodlie a podporu pri dlhodobom sedení. Vysoké operadlo s integrovanou opierkou hlavy a bočným vedením podporuje správne držanie chrbtice.

Kreslo má hojdací mechanizmus s možnosťou nastavenia tuhosti a výškovou nastaviteľnosťou sedadla cez plynový piest. Sklon operadla je nastaviteľný od 90° do 180° pre maximálnu relaxáciu. 2D podrúčky s mäkkým povrchom sú výškovo nastaviteľné a natáčacie.

Kreslo disponuje masívnym plastovým krížom, ktorý zaisťuje stabilitu. Nosnosť kresla je 130 kg, čo podčiarkuje jeho robustnosť a odolnosť.

Kreslo je ideálne pre herné prostredia i kancelárske použitie. Jeho dizajn a funkcie zabezpečujú komfort aj pri náročnej práci alebo hraní hier.

Kreslo má výšku 124-131 cm, šírku 73 cm a hĺbku 70 cm. Výška sedadla je nastaviteľná od 46 do 53 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 70 cm
Šírka 73 cm
Výška 124-131 cm
Vhodná miestnosť kancelária, pracovňa, študentská izba
Typ nábytku herné kancelárske kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Spôsob dodania demont
Výška sedáka 46-53 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Herné kreslo KA-F07

Herné kreslo KA-F07

Luxusné herné kreslo z kolekcie Eracer čalúnené čiernou semišovou látkou a čiernou ekokožou s vyšívaným nápisom „eracer“.