Inteligentné kreslo s elektrickým ovládaním

TV-7089

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Inteligentné polohovacie kreslo  je špičkový kus nábytku navrhnutý tak, aby povýšil váš zážitok z leňošenia na ďalšiu úroveň.Kreslo je vyrobené z ekokože v podmanivom modrom odtieni. 

Viac detailov

772 €

Popis

Vlastností kresla:

1)Hlasové ovládanie (ENG): Moderná technológia s možnosťou hlasového ovládania, umožňuje bez námahy upravovať nastavenia a funkcie. Elektronické prispôsobenií polohy bez akéjkoľvek námahy je len základná vlastnosť tohto nadčasového kresla.

2)Bluetooth reproduktor: Ponorte se do svojej obľúbenej hudby, podcastov alebo zvukového obsahu s integrovaným Bluetooth reproduktorom, ktorý poskytuje vysoko kvalitný zvuk priamo z vášho smartfónu alebo iného kompatibilného zariadenia.

3)Držiak mobilného telefónu: Držiak mobilného telefónu, ktorý je pohodlne umiestnený na kresle, zaisťuje, že vaše zariadenie bude vždy na dosah, nech už odpočívate alebo sa venujete iným možnostiam zábavy. 

4)USB-A a USB-C: Integrované nabíjacie zariadenie zaisťuje nepretržitý prísun energie pre Váš smartfón alebo akékoľvek iné zariadenie.

5) LED podsvietenie: Dizajnový nadštandard zdôrazňuje biele LED podsvietenie, ktoré navodí tu správnu atmosféru v akéjkoľvek miestnosti.

6)Úložný box: Rozlúčte se s neporiadkom vďaka vstavanému úložnému boxu, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre uloženie diaľkových ovládačov, časopisov, občerstvenia alebo akýchkoľvek nevyhnutnosti a udržuje váš životný priestor čistý a organizovaný.

7)Otočná funkcia doľava a doprava o 240°: Užite si všestrannosť a flexibilitu s pôsobivou možnosťou otáčania kresla o 240 stupňov, ktorá vám umožní orientovať ho podľa vašich preferencií.

8)Húpacia funkcia 30°: Zažite jemný hojdací pohyb pre lepšiu relaxáciu a pohodlie, ideálne pre relaxáciu po dlhom dní alebo proste len pre chvíle voľna.

9)Čalúnenia  z vysoko kvalitnej silikonovej ekokože: Kreslo je potiahnuté špeciálnou ekokožou, ktorá je vysoko odolná proti stárnutiu, vysokým teplotám, hydrolýze, nehorľavá a zároveň šetrná k životnému prostrediu.

10)Nosnosť 160 kg: vďaka robustnej nosnosti 160 kg ponúka odolnosť a stabilitu a zaisťuje dlhotrvajúci pôžitok pre vás i vašich hostí. Celkovo je možné povedať, že kreslo hladko spojuje dizajn i funkčnosť a ponúka luxusné a technologicky vyspelé riešenie sedenia pre moderné obytné priestory. 

Šírka sedu: 58 cm

Hĺbka sedu: 62 cm

Hĺbka: 108 cm

Výška: 103 cm

Šírka: 118 cm

Vlastnosti

Hĺbka 108 cm
Šírka 118 cm
Výška 103 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba, spoločenská miestnosť, pracovňa
Typ nábytku inteligentné kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Spôsob dodania demont
Výška sedáka 50 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Inteligentné kreslo s elektrickým ovládaním

Inteligentné kreslo s elektrickým ovládaním

Inteligentné polohovacie kreslo  je špičkový kus nábytku navrhnutý tak, aby povýšil váš zážitok z leňošenia na ďalšiu úroveň.Kreslo je vyrobené z ekokože v podmanivom modrom odtieni.