Kombinovaná skriňa z masívu KD166 Zväčšiť

Kombinovaná skriňa z masívu KD166

Doručenie: 4-6 týždňov

Kvalitná kombinovaná skriňa z masívneho borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

531 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto kombinovaná skriňa z masívu sa hodí do každej izby, ale prevažne je umiestňovaná do obývačiek alebo spální. Pri jej kúpe by ste mali zohľadniť celkový dizajn Vašej domácnosti a či sa Vám bude komoda hodiť do interiéru. Skriňa je tvorená jednou dvojdverovou skrinkou s množstvom priestoru, jednou jednodverovou skrinkou a v spodnej časti zo štyroch rôzne veľkých zásuviek. Skriňa ponúka zaujímavo riešený úložný priestor. Môžete do nej umiestniť náradie, prádlo alebo dokumenty. Je vyrábaná z kvalitného borovicového dreva. Drevo je kvalitné a má aj antistatické účinky, to zaručuje jednoduchú údržbu skrine. Skriňa sa dodáva bez morenia dreva - borovica v nelakovanom alebo lakovanom stave. Vy si však môžete pri objednávke zvoliť aj z troch prírodných odtieňov morenia - jelša, dub, orech a borovica šedá. Skriňa je ošetrená vrstvou laku, ktorá chráni masívne drevo a zvýrazňuje štruktúru dreva.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál masív
Šírka 125 cm
Výška 125 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku skriňa
Počet zásuviek 4
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je zhotovená z masívneho dreva. Tento materiál je pevný a zdravotne nezávadný. Jednoducho sa udržiava v čistote. Komoda je vhodná do viacerých miestností v dome či byte.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 37 kg
Počet dverí 3
Typ dverí trojkrídlové

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Kombinovaná skriňa z masívu KD166

Kombinovaná skriňa z masívu KD166

Kvalitná kombinovaná skriňa z masívneho borovicového dreva.