Komoda drevená KD142 Zväčšiť

Komoda drevená KD142

Doručenie: 4-6 týždňov

Malá komoda s jednou skrinkou a dvomi zásuvkami v hornej časti

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

258 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Táto univerzálna menšia skrinka sa určite bude hodiť do akejkoľvek miestnosti v domácnosti. Môžete ju využiť v obývačke, pracovni alebo v detskej izbe. Obsahuje dostatok miesta na uskladnenie prádla, dokumentov alebo iných potrebných vecí. Je z kvalitného masívneho borovicového dreva. Je možnosť namorenia na odtiene šedá, orech, jelša a dub. Povrch dreva je kvalitne lakovaný. Pri objednávke je možnosť dodania komody aj bez morenia dreva v surovom stave nelakovanéa alebo natural lakované. V tomto prípade výrobca komodu nalakuje priehľadným lakom, ktorý zvýrazní textúru dreva. Masívne drevo je antistatické a preto je údržba komody veľmi jednoduchá. Stačí ak komodu umyjete vlhkou handrou s bežným čistiacim prostriedkom.
Pri kúpe komody by ste mali zohľadniť aj celkový dizajn domácnosti a veľkosť miestnosti, do ktorej bude komoda umiestnená.

Vlastnosti

Hĺbka 42 cm
Materiál masív
Šírka 85 cm
Výška 92 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť obývačka, spálňa, detská izba, kancelária
Typ nábytku komoda
Počet zásuviek 2
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Komoda je vhodná do viacerých miestností v dome. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva a jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala jednoducho skombinovať aj s ďalším nábytkom.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 20 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Komoda drevená KD142

Komoda drevená KD142

Malá komoda s jednou skrinkou a dvomi zásuvkami v hornej časti

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...