Kvalitný matrac Texel Zväčšiť

Kvalitný matrac Texel

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Antialergický matrac Texel pre kvalitný spánok vo viacerých rozmeroch

Viac detailov

Vyberte si variantu

152 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Jadro matraca tvoria taštičkové pružiny vyrobené z vysokokvalitného drôtu, ktoré sa nachádzajú v oddelených taštičkách, čo zvyšuje elasticitu a prispôsobivosť matraca (efekt „vodnej postele“). Chrbtica sa vďaka tomu prirodzene ukladá do tvaru písmena „S“, čo zabezpečuje vysoký komfort spánku, pružinové jadro je obojstranne obložené stlačenou plsťou a polyuretánovou penou T25 - 25 mm so zvýšenou pružnosťou. Matrac je vhodný pre všetky typy pevných roštov. 

Cena je uvedená za matrac s poťahom LETNÝ/ZIMNÝ. 

Pri záujme o iný poťah nás kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Poťahy:

Letný a zimný - z poťahovej látky (38% polyester, 25% bavlna, 37% polypropylen), na jednej strane je prešívaná antialergická vlna 80 g/m2, ktorá poskytuje zdravú klimu v letnom spánku a z druhej strany je prešívaná vlna 520 g/m2, poskytujúca príjemné teplo.

Alergik - vyrobené z poťahovej froté tkaniny, po oboch stranách je prešívaná antialergická vlna 200 g/m2, snímateľný poťah je možné prať v pračke do 60 C

Aloe Vera - zloženie materiál  (35% bavlna, 65% polyester s lístkami aloe vera extraktu) antialergická vlna je prešívaná z oboch strán 400 g/m2. Poťah ma zips, ktorý je možné prať až do 60C. Vlastnosti: vyživuje pokožku, má hydratačné, antibakteriálne a regeneračné účinky, podporuje krvný obeh.  

Ultraphil - antialergické zloženie materiálu (67% polyester, 33% polyamid) prešívané po oboch stranách, antialergická vlna 400 g/m2. Snímateľný poťah na zips, možnosť prať do teploty 60C. Vlastnosti: antibakteriálne vlastnosti, rýchle a rovnomerne rozdeľuje vlhkosť, vlákno klimatizuje a zabraňuje poteniu.

Vlastnosti

Materiál polyuretánová pena
Výška 18 cm
Vhodná miestnosť spálňa, detská izba, izby v hoteloch a penziónoch
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Spôsob dodania v jednom kuse
Dĺžka 200 cm
Nosnosť 90 kg
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca pružinový
Vhodný pre alergikov áno
Poťah na výber z viacerých variant
Snímateľný poťah ano
Nosnosť matraca 90 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Kvalitný matrac Texel

Kvalitný matrac Texel

Antialergický matrac Texel pre kvalitný spánok vo viacerých rozmeroch

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...