Manželská dvojposteľ z masívu LK101

Doručenie: 4-6 týždňov

Manželská posteľ z masívu vo viacerých rozmeroch a farbách. 

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

215 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Masívna dvojlôžková posteľ je z borovicového dreva. Má pevnú konštrukciu a je postavená na drevených nôžkach. Predné a zadné čelo obsahuje jemné vyrezávanie. Masívne drevo je známe svojou odolnosťou ľahko sa udržiava. Dlho vydrží bez poškodenia. Drevo je možné zafarbiť v odtieňoch orech, jelša, dub, sivá. Posteľ vám môžeme dodať aj bez morenia dreva v surovom nelakovanom alebo lakovanom stave. Vtedy má prirodzený borovicový odtieň. Lak plní ochrannú a estetickú funkciu. Chráni posteľ pred poškodením a zvýrazňuje prirodzenú štruktúru dreva. Posteľ je dlhá 200 cm a vyrába sa v niekoľkých šírkových rozmeroch. Posteľ neobsahuje úložný priestor. Môže sa to zdať ako nevýhoda ale opak je pravdou. Postele bez úložného priestoru sú oveľa lepšie zavzdušňované a matrac sa lepšie vetrá. K posteli je potrebné dokúpiť matrac aj rošt. Tieto produkty môžete nájsť v súvisiacich produktoch.

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 71 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku manželská posteľ
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Manželská posteľ je zhotovená z masívneho dreva. Tento materiál zaručuje dlhú životnosť nábytku a zdravotnú nezávadnosť. Posteľ má jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí do moderných i tradičných priestorov.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Hmotnosť 39 kg
Celková dĺžka postele rozmer postele + 13 cm
Úložný priestor nie
Obsahuje rošt nie
Obsahuje matrac nie
Celková šírka postele rozmer postele + 8,5 cm

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Manželská dvojposteľ z masívu LK101

Manželská dvojposteľ z masívu LK101

Manželská posteľ z masívu vo viacerých rozmeroch a farbách. 

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...