Matrac s kokosovou doskou Palmea

Doručenie: od 3 do 6 týždňov

Ochrana prirodzeného tvaru chrbtice s taštičkovými pružinami 7 zón

Viac detailov

Vyberte si variantu

186 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Jadro matraca je vyrobené z taštičkových pružín z vysokokvalitného drôtu. Nachádzajú sa v osobitných taštičkách, čím sa zvyšuje ich nezávislosť a pružnosť matraca. Vďaka tomuto typu konštrukcie sa chrbtica uloží do prirodzeného tvaru písmena S a vy budete spať oveľa pohodlnejšie a zdravšie. Pružinové jadro je obojstranne obložené čalúnickou plsťou a polyuretánovou penou T25-25 mm, so zvýšenou pružnosťou a latexovanou kokosovou doskou. Výška matraca je cca 18 cm. Cena je uvedená za matrac s poťahom LETNO/ZIMNÝ. 

Pri záujme o poťah Aloe Vera alebo Silver active nás kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Poťahy:

Letný a zimný - z poťahovej látky (38% polyester, 25% bavlna, 37% polypropylen), na jednej strane je prešívaná antialergická vlna 80 g/m2, ktorá poskytuje zdravú klimu v letnom spánku a z druhej strany je prešívaná vlna 520 g/m2, poskytujúca príjemné teplo.

Aloe Vera - zloženie materiál  (35% bavlna, 65% polyester s lístkami aloe vera extraktu) antialergická vlna je prešívaná z oboch strán 400 g/m2. Poťah ma zips, ktorý je možné prať až do 60C. Vlastnosti: vyživuje pokožku, má hydratačné, antibakteriálne a regeneračné účinky, podporuje krvný obeh.  

Silver Active - zloženie materiálu (33% Tencel viskóza vysoko kvalitná, 64% polyester, 2% bavlna, 1% strieborná niť) antialergická vlna prešívaná na oboch stranách 400g / m 2 . Obal má zips, možnosť prať až do teploty 60C. Vlastnosti: má omnoho lepšiu vlhkosť než tradičná bavlna, jednotnú štruktúru vlákna je obtiažne znečistiť , strieborná niť akumuluje výboje statickej elektriny, má antibakteriálne vlastnosti.

Vlastnosti

Materiál taštičkové pružiny, kokosová doska
Šírka 80-200 cm
Výška 18 cm
Vhodná miestnosť spálňa, detská izba, izby v hoteloch a penziónoch
Typ nábytku matrac
Záruka 2 roky
Spôsob dodania v jednom kuse
Dĺžka 200 cm
Čalúnenie poťahová látka
Nosnosť 110 kg
Tvrdosť stredná
Prateľný poťah 60°C
Typ matraca pružinový
Vhodný pre alergikov áno
Poťah leto/zima
Snímateľný poťah ano

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac s kokosovou doskou Palmea

Matrac s kokosovou doskou Palmea

Ochrana prirodzeného tvaru chrbtice s taštičkovými pružinami 7 zón

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...