Matrac s prateľným poťahom Klára Tropico

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Akcia 1 + 1 zdarma - pri zakúpení tohto matraca dostanete druhý matrac zadarmo

(akcia platí len do vypredania zásob)

Viac detailov

Vyberte si variantu

792 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Matrac "kráľovskej triedy" v klasickej výške pre všetkých, ktorí chcú pohodlie, termoreguláciu a extrémnu odolnosť a nemôžu z akýchkoľvek dôvodov použiť vysoký (latexový) matrac (napr. Spirit). Ideálny pre polohovacie i pevné lamelové rošty! Špičkový antibakteriálny a protiroztočový prateľný poťah s prírodnými vláknami. Vyrobený v Krkonošiach.

Najlepšia voľba pre polohovacie rošty, jadro monoblok z 1 kusa. Mechanicky testované, zdravotne nezávadné materiály. Ergonomicky testované. Termoregulácia, bez lepidiel.

LATEX MONOBLOK: 100% Latex, 100% pohodlie. Pružný, takmer nezničiteľný latex je vyrobený z 1 kusa s použitím prírodných surovín. Ortopedické 5- zónové (anatomické) jadro s vysokou objemovou hmotnosťou 60 kg/m3 s vystuženou panvovou zónou. Dokonalé pohodlie, vzdušnosť, vynikajúce ortopedické vlastnosti a kopírovanie kriviek tela.

ANTIBAKTERIÁLNY PRATEĽNÝ POŤAH S PRÍRODNÝMI VLÁKNAMI A OBMEDZENÍM POTENIA: Vysoký 49% podiel prírodných vlákien Tencel® / viskóza s povrchovou úpravou AegisTM - antibakteriálne a protiroztočové vlastnosti (zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče) a je prevenciou vzniku plesní (ani tí, ktorí sa viac potia, nemusia mať strach). Poťah Aegis predurčuje matrac ako najlepšiu voľbu pre alergikov a astmatikov. Prešívaný klimatizačnými vrstvami dutých vlákien, dvojdielny, prateľný (60 °C).

ŠETRNOSŤ A POHODLIE: Ramenné zóny (zmäkčujúca profilácia) uvoľňujú rameno počas spánku na boku a šetrne sa tak starajú o ramenné kĺby, čím napomáhajú zamedziť „preležaniu ramena“. Profilácia zároveň funguje ako II. prevzdušňovací stupeň už tak priedušného matraca.

Obľúbený český matrac Tropico s rokmi preverenou konštrukciou. 15 rokov úspešne na trhu.

PARAMETRE:

  • V typických a dokonca i atypických rozmeroch 

  • Odporučené uloženie: pevné i polohovacie lamelové rošty – skvelý pre motorovo polohovateľné lamelové rošty! 

  • Odporučená maximálna nosnosť do 130 kg 

  • Voliteľná výška matraca 15/18 cm

Vlastnosti

Materiál latex
Typ nábytku matrac
Nosnosť 130 kg
Prateľný poťah 60°C

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Matrac s prateľným poťahom Klára Tropico

Matrac s prateľným poťahom Klára Tropico

Akcia 1 + 1 zdarma - pri zakúpení tohto matraca dostanete druhý matrac zadarmo

(akcia platí len do vypredania zásob)